Koltuk Altı Kararması Neden Olur, Nasıl Geçer?

Güzelliklerine her daim güzellik katarak özgüven arttırmak isteyen kadınlar bakımlı olmayı kendilerine prensip edinerek bir yaşam sürmektedirler.

Bu yolculukta saçtan parmak ucuna kadar bakımlı ve pürüzsüz ve sorunsuz bir vücut oluşturmak adına mücadele ederler.

Bu sorunların biride koltuk altında meydana gelen karamalardır.

Narin ve özel olan vücutlarına özen gösteren bayanların koltuk altı kararmaları çok büyük bir sorun teşkil etmektedir

Kadınlar ezelde bu yana hem kendi cinsleri arasında en güzel olmayı, hem de karşı cinslere karşı güzel görünme dürtüsü ile yaşamışlar ve yaşamaya devam etmektedirler.

Ten rengi beyaz olanda, esmer olanda koltuk altındaki koyu lekelenmeden rahatsızdır.

Koltuk altında meydana gelen koyu lekelerden dolayı kısa ve kolsuz elbise giymekten çekinen birçok kadın var. Bu lekeler bir anda değil zamanla meydana gelir. Koltuk altı kararması genelde tıraş, sürtünme gibi basit nedenlerle ortaya çıkar. Ancak bazı hastalıklar da koltuk altı kararmasına neden olabilir.

Koltuk altını açık renkte tutmak ve hatta vücudun diğer kısımlarıyla aynı tonda olmasını sağlamak için evde yapılabilecek etkili tedavi yöntemlerini aşağıda bulabilirsiniz.

Koltuk Altı Kararması Neden Olur?
Tıraş etmek,
Ağda,
Aşırı sürtünme,
Hormon değişiklikleri,
Bakteriler en önde gelen sebeplerdir.

Koltuk Altı Kararması Nasıl Geçer?
Koltuk altı kararmalarının nasıl geçeceği noktasında dermatologlar mutlaka bir güzellik ve cilt uzmanına danışmanızı tavsiye etmektedir.  Bu konuda Acvit Kozmetik Cilt Uzmanlarından detaylı ve sağlıklı bilgi almadan bir tedaviye başlamamanızı tavsiye ediyoruz.